ΟΔΗΓΗΜΕΝΕΣ ΠΙΣΣΑ ΕΙΚΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

April 2, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΟΔΗΓΗΜΕΝΕΣ ΠΙΣΣΑ ΕΙΚΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΙΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Η καρδιά του τοίχου των οδηγήσεων είναι… αναμονή για το… οι οδηγήσεις. Μπορεί να είναι πάρα πολύ νωρίς στο άρθρο για τις αεροτομές, αλλά εκεί πηγαίνετε.

Εξοικειωνόμαστε όλοι με LEDs, είναι παντού. Μπορούμε όλοι να μην ξέρουμε ότι στάσεις των οδηγήσεων για την εκπέμπουσα φως δίοδο (τώρα), αλλά όλοι έχουμε δοκιμάσει τα αποτελέσματά τους. Εάν μια ένδειξη ότι μια TV είναι ανοικτή, οι οθόνες στα τηλέφωνά μας, ή τα φω'τα στο σπίτι μας, οδηγήσεις είναι παντού.

Οι οδηγήσεις είναι ένα πολύ απλό ηλεκτρικό συστατικό που εκπέμπει το φως όταν περνά η δύναμη μέσω του. Οι τύποι υλικών που αποτελούν των οδηγήσεων να καθορίσουν το χρώμα που η θέληση των οδηγήσεων φωτίζει. Εδώ και αρκετό καιρό, τα υλικά των οδηγήσεων, τουλάχιστον εκείνοι που ήταν αρκετά φτηνοί να πάνε στη μικρή ηλεκτρονική περιορίστηκαν πράσινος και κόκκινος. Στα πρόσφατα (ish) έτη, οι μπλε οδηγήσεις ήταν δυνατό που έκανε τις βασισμένες οθόνες των οδηγήσεων μια πραγματικότητα. Με τη μίξη κόκκινου, πράσινου και μπλε LEDs στα διάφορα ποσά, είναι δυνατό να επιτευχθούν πάνω από 16 εκατομμύριο χρώματα (σε μια επίδειξη 24 μπιτ).

Το τελευταίο κομμάτι του γρίφου είναι μέγεθος και τιμή. Η τεχνολογία επιτρέπει τώρα σε μας για να βάλει και τα τρία χρώματα επάνω σε ένα έξοχο μικρό τσιπ. Με την τοποθέτηση χιλιάδων αυτοί μαζί μπορούμε να κάνουμε τις οθόνες των οδηγήσεων χωρίς το discernable διάστημα μεταξύ τους.

Στην πραγματικότητα, το ποσό διαστήματος μεταξύ αυτού του LEDs είναι ένα σημαντικό μέρος της κατανόησης και της σύγκρισης των τοίχων των οδηγήσεων. Εκείνο το διάστημα καλείται πίσσα εικονοκυττάρου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΣΑ ΕΙΚΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΥ

Η πίσσα εικονοκυττάρου είναι η απόσταση μεταξύ των μεμονωμένου εικονοκυττάρων ή του LEDs. Μετριέται συνήθως στα χιλιοστόμετρα από το κέντρο των οδηγήσεων ένα στο κέντρο του επόμενου. Η πίσσα εικονοκυττάρου είναι σημαντική επειδή καθορίζει την απόσταση εξέτασης για τον τοίχο των οδηγήσεων. Θα προσκρούσει επίσης στην τιμή. Παραδείγματος χάριν:

Μια τετραγωνική επιτροπή τοίχων των οδηγήσεων που μετρά 500mm X 500mm με μια ΠΊΣΣΑ ΕΙΚΟΝΟΚΥΤΤΆΡΟΥ 3,9 χιλιοστόμετρων να έχει μόλις πάνω από 16.000 LEDs.

Ότι η επιτροπή τοίχων των ίδιων τετραγωνικών οδηγήσεων με μια πίσσα εικονοκυττάρου 2,9 χιλιοστόμετρων θα έχει πάνω από 28.000 LEDs.

Κατά γενική ομολογία, η επιτροπή των οδηγήσεων πισσών εικονοκυττάρου 2.9mm θα κοστίσει περισσότερο από η επιτροπή 3.9mm επειδή υπάρχουν για 58% περισσότερα LEDS στην επιτροπή των οδηγήσεων 2.9mm.

Γιατί θα πηγαίνατε με μια μικρότερη πίσσα εικονοκυττάρου έπειτα; Απόσταση εξέτασης.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Η απόσταση εξέτασης είναι πόσο μακριά ένα μέσο πρόσωπο πρέπει να είναι να δει μια εικόνα σε έναν τοίχο των οδηγήσεων χωρίς να δει τα διαστήματα μεταξύ του LEDs. Αυτό είναι μια ελάχιστη απόσταση, όχι ένα βέλτιστο. Εφ' όσον είναι πιό πέρα κάποιος από τη συνιστώμενη απόσταση εξέτασης, ο τοίχος των οδηγήσεων θα φανεί μεγάλος.

Δεδομένου ότι η πίσσα εικονοκυττάρου ασκεί άμεση επίδραση στην τιμή, είναι σημαντικό στον παράγοντα στο πόσο μακριά το ακροατήριό σας θα είναι από την οθόνη.

Εάν προγραμματίζετε έναν υπαίθριο πίνακα διαφημίσεων που θα είναι 100ft από τον πιό στενό θεατή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πολύ πίσσα μεγαλύτερου (και φτηνότερου) εικονοκυττάρου.

Εάν σχεδιάζετε ένα στάδιο, η διαβούλευση των πιό στενών συστάσεων θεατών κατασκευαστών θα ήταν το πρώτο βήμα στον υπολογισμό ποιου πίσσα εικονοκυττάρου χρειάζεστε. Η σύσταση κατασκευαστών λαμβάνει υπόψη το μέγεθος του εικονοκυττάρου καθώς επίσης και της πίσσας εικονοκυττάρου.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΥ

Το μέγεθος του πραγματικού εικονοκυττάρου κοινοποιείται όχι πάντα από τον κατασκευαστή. Οι επιτροπές τοίχων δύο οδηγήσεων με το ίδιο εικονοκύτταρο ρίχνουν (απόσταση μεταξύ των κέντρων δύο εικονοκυττάρων) και η ίδια πυκνότητα εικονοκυττάρου (ο αριθμός εικονοκυττάρων ανά επιτροπή) μπορεί να έχει τις διαφορετικές συνιστώμενες αποστάσεις εξέτασης λόγω του μεγέθους κάθε εικονοκυττάρου.

Κατά καθορισμό της επιτροπής τοίχων των σωστών οδηγήσεων για την εγκατάστασή σας, την πρέπει να δώσετε προσοχή στη συνιστώμενη πίσσα απόστασης και εικονοκυττάρου εξέτασης.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΙΣΣΑ ΕΙΚΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟΥ ΓΙΑ ΜΕ

Η έναρξη με τη μέτρηση της απόστασης μεταξύ προτεινόμενη να τοποθετήσει δείχνει και ο πιό στενός θεατής. Αυτός θα στενεψει κάτω από τις επιλογές σας. Εάν τοποθετείτε τον τοίχο των οδηγήσεων στο πίσω μέρος ενός μεγάλου σταδίου και ο πιό στενός θεατής σας είναι 18 πόδια μακριά, έχετε τα φορτία των επιλογών στις επιτροπές τοίχων των οδηγήσεων. Εάν τοποθετείτε τον τοίχο των οδηγήσεων σε ένα εταιρικό λόμπι, όπου οι περισσότεροι θεατές θα είναι 8 πόδια από την επίδειξη, η οποία στενεύει κάτω από τις επιλογές σας.

Μόλις ξέρετε όπου ο πιό στενός θεατής είναι, κατόπιν μπορείτε να αποφασίσετε ότι ποια πίσσα εικονοκυττάρου είναι καλύτερη για το σας εγκαταστήστε. Μπορείτε να πάτε μικρότεροι από τη συνιστώμενη πίσσα εικονοκυττάρου για την απόστασή σας, αλλά το εμπόριο κοστίζεται. Οι μικρότερες πίσσες κοστίζουν περισσότερων επειδή υπάρχουν (στις περισσότερες περιπτώσεις) χιλιάδες περισσότερο LEDs.

Η επόμενη εκτίμησή σας θα είναι περιβαλλοντική φωτεινότητα, τύπος επεξεργαστών, και τύπος εγκαταστάσεων. Παρακαλώ μας ενημερώστε εάν έχετε τις ερωτήσεις. Είμαστε πάντα ευτυχείς να βοηθήσουμε!