Λύσεις επίδειξης των οδηγήσεων Novastar 4K: Πώς να επιτύχει;

April 6, 2022

4K η επίδειξη των οδηγήσεων, ως καινοτόμος τύπος επίδειξης των οδηγήσεων, καταλαμβάνει όλο και περισσότερο μερίδιο αγοράς. Υπό την ακριβή έννοια, καθορίζουμε την επίδειξη των οδηγήσεων 4K ως οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων με το μέγεθος 4096 ως το 2160 εικονοκυττάρων. Αυτή τη στιγμή, παίρνουμε συχνά την οθόνη των οδηγήσεων με το μέγεθος 3840 ως το 2160 εικονοκυττάρων ως οθόνη των οδηγήσεων 4K όπως χρησιμοποιείται ευρύτερα στα πραγματικά προγράμματα. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να επιτύχουμε τις λύσεις των οδηγήσεων Novastar 4K από σας.

Και παρακαλώ παρατηρείται, αυτή η μέθοδος είναι μια αρχή που μπορεί να εφαρμοστεί σε άλλα εμπορικά σήματα της κάρτας συστημάτων ελέγχου των οδηγήσεων και ελέγχου των οδηγήσεων. Έτσι, αρχίστε!

1. Πώς η λύση Novastar 4K σχεδιάζει;

Προτού να κάνουμε το πραγματικό σχέδιο, είναι εδώ τρεις ερωτήσεις για μας για να ρωτηθούν:

(1) ποιο είναι το συνολικό ψήφισμα ολόκληρης της οθόνης;

(2) ποια τηλεοπτική πηγή θα χρησιμοποιήσουν;

(3) ποιες είναι οι πρόσθετες απαιτήσεις εάν θέλετε να επιτύχετε κάποια ειδική ή καλύτερη επίδραση;

Πρέπει να τους εξετάσουμε ένα προς ένα.

(1) ποιο είναι το συνολικό ψήφισμα της οθόνης των οδηγήσεων;

Ο στόχος να υπολογιστεί αυτή η ερώτηση είναι να υπολογιστεί πόσους ελεγκτές και αποτελέσματα χρειαζόμαστε για αυτό το πρόγραμμα.

(2) ποια τηλεοπτική πηγή θα χρησιμοποιήσουν;

Μπορεί να χρειαστούμε τους διαφορετικούς συνδετήρες εισαγωγής, κατά συνέπεια πρέπει να καταστήσουμε αυτό σαφές να κάνει τις σωστές διαδικασίες.

(3) ποιο πρόσθετο εξοπλισμό χρειαζόμαστε;

Μερικές φορές, εάν θέλουμε να επιτύχουμε κάποιο ειδικό εφέ, μπορεί να χρειαστούμε κάποιο πρόσθετο εξοπλισμό για να μας βοηθήσουμε να επιτύχουμε αυτό. Για παράδειγμα, τρισδιάστατη οπτική επίδραση, χαμηλός χρόνος λανθάνουσας κατάστασης, λειτουργία HDR, και ούτω καθεξής.

Εδώ τρεις ερωτήσεις είναι ότι πρέπει να σκεφτείτε για πρίν προγραμματίζετε το πρόγραμμα επίδειξης των οδηγήσεων Novastar 4K. Μπορείτε να τους συζητήσετε με το προσωπικό πωλήσεων ή το τεχνικό προσωπικό, και πρέπει να σας δώσουν τις λογικές συμβουλές.

2.What Options Do We Have για το πρόγραμμα Novastar 4K;

Οι οδηγήσεις Novastar έχουν τη διαφορετική σειρά ελεγκτών των οδηγήσεων. Παραδείγματος χάριν, ελεγκτής 1080 οδηγήσεων επιπέδων, ελεγκτής των οδηγήσεων 4K*1K, και ελεγκτής των οδηγήσεων 4K*2K.

Για τους ελεγκτές των οδηγήσεων με μια ικανότητα φόρτωσης 2,3 εκατομμύριο εικονοκυττάρων, θα χρειαστούμε τέσσερα από αυτό. Και για τον ελεγκτή επίδειξης των οδηγήσεων 4K*1K, θα χρειαστούμε δύο από τους.

Εάν θέλουμε να μειώσουμε τον αριθμό περαιτέρω, παραδείγματος χάριν, θέλουμε τα λιγότερα καλώδια στην περιοχή, κατόπιν ο ελεγκτής επίδειξης των οδηγήσεων 4K*2K μπορεί να καλύψει αυτήν την απαίτηση δεδομένου ότι μόνο μια μονάδα μπορεί να χτυπήσει το σημείο.

2.1 4K που συνδέει τον ελεγκτή των οδηγήσεων προγράμματος ως το 1080 Π

Σε αυτήν την κατάσταση, εφαρμόζουμε τους ελεγκτές οθόνης 4 οδηγήσεων 1080P για να συνδέσουμε τα ψηφίσματα 4K. Έτσι, ποια είναι η δομή συστημάτων ελέγχου;

Κατ' αρχάς, θα χρειαστούμε τηλεοπτικό splicer 4K με τουλάχιστον τέσσερα αποτελέσματα για να παρέχουμε τέσσερις ενιαίες τηλεοπτικές πηγές στους ελεγκτές των τεσσάρων οδηγήσεων.

Κατόπιν, θα πρέπει να εξοπλίσουμε τέσσερα καλώδια Ethernet για να συνδέσουμε τους ελεγκτές των οδηγήσεων με την οθόνη των οδηγήσεων 4K.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λύσεις επίδειξης των οδηγήσεων Novastar 4K: Πώς να επιτύχει;  0

2.2 όλος--ένας ελεγκτής των οδηγήσεων

Όταν χρησιμοποιούμε όλος--έναν ελεγκτή των οδηγήσεων, δεν χρειαζόμαστε splicer επίδειξης των οδηγήσεων. Αντ' αυτού, ο ελεγκτής των οδηγήσεων μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτήν την λειτουργία, κατά συνέπεια λιγότεροι καλώδια και εξοπλισμός στην περιοχή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λύσεις επίδειξης των οδηγήσεων Novastar 4K: Πώς να επιτύχει;  1

Δεδομένου ότι μπορείτε να δείτε από αυτήν την εικόνα, υπάρχει splicer καμίας οδήγησης όπως ανωτέρω. Καλώδια USB στον καταρράκτη και το καλώδιο DVI θα δημιουργήσουμε έναν βρόχο μεταξύ των ελεγκτών οθόνης αυτών των όλος--μιας οδηγήσεων όπως το Novastar VX4S.

Με τη χρησιμοποίηση αυτού του τύπου ελεγκτή, το πρόγραμμά σας θα είναι απλούστερο και σαφέστερο.

Εδώ είναι μερικά απαραίτητα βήματα για σας για να διευθύνουν:

(1) πέστε απότομα η οθόνη από USB το καλώδιο, και δημιουργήστε έναν βρόχο DVI για να διαβιβάσετε την τηλεοπτική πηγή.

(2) διαμορφώστε τη σύνδεση οθόνης κάθε VX4S, και κάθε ένας από τους πρέπει να αντιμετωπιστεί ως χωριστή οθόνη.

(3) σύνολο το πρώτο VX4S στη μετωπική επιτροπή: α. επιλέξτε το μωσαϊκό εικόνας β. ίσος γ. θέστε τα συνολικά εικονοκύτταρα πλάτους ως 3840 εικονοκύτταρα, και τα συνολικά εικονοκύτταρα ύψους ως 2160 εικονοκύτταρα Δ. καθορισμένη ποσότητα στηλών μωσαϊκών ως 2 και σειρά μωσαϊκών qty ως 2 ε. θέστε τη σωστή θέση περιοχής φόρτωσης ως 1.

(4) τελειώστε τη ρύθμιση του ελεγκτή άλλων τριών οδηγήσεων VX4S.

2.3 ελεγκτής των οδηγήσεων Novastar 4K

Σε αυτήν την κατάσταση, χρειαζόμαστε μόνο τον ελεγκτή δύο οδηγήσεων 4K*1K δεδομένου ότι έχουν την ικανότητα φόρτωσης 4,1 εκατομμύριο εικονοκυττάρων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λύσεις επίδειξης των οδηγήσεων Novastar 4K: Πώς να επιτύχει;  2

Χρειαζόμαστε επίσης τηλεοπτικό splicer 4K για να δώσουμε τη σύγχρονη τηλεοπτική πηγή, και τα καλώδια Ethernet για να διαβιβάσουμε την τηλεοπτική πηγή.

2.4 άμεσα φορτώστε το 4K

Αυτό είναι η απλούστερη δομή για σας για να επιτύχει το ΒΑΣΙΚΌ πρόγραμμα 4K, μόνο ένας ελεγκτής των οδηγήσεων 4K*2K είναι αρκετός να φορτώσει ολόκληρη την οθόνη. Πρέπει να υπάρξει ένας τηλεοπτικός επεξεργαστής των οδηγήσεων για να ξελεπιάσει την τηλεοπτική πηγή.

Εάν εφαρμόζετε όλος--έναν ελεγκτή των οδηγήσεων 4K*2K, κατόπιν δεν υπάρχει καμία απαίτηση του επεξεργαστή οθόνης των οδηγήσεων.

Παρακαλώ παρατηρείται ότι μετά από να τελειώσει το υλικό που θέτει, υπάρχει λογισμικό θέτοντας για να ολοκληρώσει. Μπορείτε να κάνετε αυτού κάτω από την καθοδήγηση του προσωπικού πωλήσεών σας, ή τους επαγγελματικούς τεχνικούς.

Για να συνοψίσει

Εάν θέλετε να επιτύχετε τις λύσεις των οδηγήσεων Novastar 4K, είναι εδώ δύο κύριες μέθοδοι για σας που εξοπλίζετε:

(1) ελεγκτής των οδηγήσεων επιπέδων 1080P:

a. Ο ελεγκτής των ανεξάρτητων οδηγήσεων όπως MCTRL660, και εσείς πρέπει να εξοπλίσει τηλεοπτικό splicer των οδηγήσεων.

b. Όλος--ένας ελεγκτής των οδηγήσεων τέτοιες συμπαθεί VX4S.

(2) ελεγκτής των οδηγήσεων 4K Novastar:

a. 4K*1K ελεγκτής των οδηγήσεων, παραδείγματος χάριν, MCTRLR5.

b. Ελεγκτής των οδηγήσεων 4K*2K όλος--ένα όπως η νεώτερος NovaPro UHD.

c. 4K*2K ελεγκτής των οδηγήσεων όπως MCTRL4K με έναν επεξεργαστή των οδηγήσεων Novastar 4K.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα ελέγχου των οδηγήσεων και την επίδειξη των οδηγήσεων, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με