ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΙΑ ΟΔΗΓΗΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ;

April 12, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΙΑ ΟΔΗΓΗΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ;

Η πρώτη εισβολή σας στον κόσμο των επιδείξεων των οδηγήσεων μπορεί. Υπάρχουν τόσοι πολλοί νέοι όροι που μαθαίνουν και προτού να μπορέσετε να λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, πρέπει να υπολογίσετε ποιες αποφάσεις πρέπει!

Αυτός ο εγχυτήρας σας δίνει κάποια διορατικότητα σε αυτό που θα χρειαστείτε για να εγκαταστήσετε μια επίδειξη ή τον τοίχο των οδηγήσεων στην εκκλησία, τη αίθουσα συνδιαλέξεων, το λόμπι, ή το λιανικό κατάστημά σας.

Τα συστατικά μιας επίδειξης των οδηγήσεων

Τα κύρια συστατικά ενός συστήματος των οδηγήσεων είναι:

  • Επιτροπές οδηγήσεων
  • Εξοπλισμός ή υποστηρίγματα
  • Καλώδια Ethernet
  • Επεξεργαστής
  • Λογισμικό ελέγχου επεξεργαστών

ΟΔΗΓΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

Αυτά είναι τα μέρη που βλέπετε. Οι επιδείξεις των οδηγήσεων σχεδόν πάντα αποτελούνται από τις επιτροπές διάφορων οδηγήσεων που συνδυάζονται μαζί για να παραγάγουν μια εικόνα. Ανάλογα με το διάστημα, τις ανάγκες σχεδίου και το επιθυμητό ψήφισμα παραγωγής, οι επιτροπές αυτών των οδηγήσεων θα συνδυαστούν και θα συνδεθούν με τα καλώδια ethernet.

Μια επιτροπή των οδηγήσεων αποτελείται από χιλιάδες μεμονωμένο LEDs που τίθενται σε μια ενότητα. Μια ενιαία ενότητα ή πολλαπλάσιες ενότητες θα συνδυαστεί σε ένα πλαίσιο ή ένα πλαίσιο. Στο πίσω μέρος αυτού του πλαισίου θα είναι μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και μια λαμβάνουσα κάρτα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ

Η επίδειξη των οδηγήσεών σας θα τοποθετηθεί σε κάποια μόδα. Υπάρχουν τρεις επιλογές για. Οι επιτροπές μερικών οδηγήσεων είναι καλύτερες από άλλες για τις διαφορετικές μορφές υποστηριγμάτων.

Πεταγμένες επιδείξεις των οδηγήσεων
Μια πεταγμένη επίδειξη των οδηγήσεων χρησιμοποιεί ένα σύστημα ξαρτιών για να κρεμάσει τις επιτροπές των οδηγήσεων από ένα ύψος. Αυτό είναι συνήθως μια δομή σκηνικών ζευκτόντων με σκοπό να υποστηρίξει το βάρος των επιτροπών των πολυάριθμων οδηγήσεων που συνδέονται.

Τοποθετημένες τοίχος επιδείξεις των οδηγήσεων
Μια τοποθετημένη τοίχος επίδειξη των οδηγήσεων θα τοποθετηθεί σε ένα πλαίσιο που τοποθετείται σε έναν τοίχο. Όταν ο τοίχος που τοποθετεί μια επιτροπή των οδηγήσεων, αυτό είναι συμπαθητικός να έχει μια επιτροπή των οδηγήσεων που παρέχει την μπροστινή πρόσβαση στα εξυπηρετικά μέρη στην πλάτη. Αυτό το καθιστά εύκολο να αλλάξει τα καλώδια που να είναι ελαττωματικά ή να διενεργήσουν άλλες προσαρμογές. Ο τοίχος που τοποθετήθηκε οδήγησε τις επιδείξεις φαίνεται συνήθως καλύτερος με ένα πλαίσιο στις εξωτερικές άκρες.

Συσσωρευμένες έδαφος επιδείξεις των οδηγήσεων
Μερικές εφαρμογές απαιτούν τις επιτροπές των οδηγήσεων για να συσσωρευθούν μαζί στο έδαφος. Σε αυτό το τοποθετώντας σύστημα, το βάρος των επιτροπών υποστηρίζεται από το έδαφος. Συχνά οι σταθεροποιητές θα προστεθούν, ή τα πλαίσια ύφους σκαλών μπορούν επίσης να είναι ήταν ικανά να έχουν πρόσβαση στις υψηλότερες επιτροπές.

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΣΗ

Θα υπάρξουν δύο καλώδια ταΐζοντας κάθε επιτροπή των οδηγήσεων. Γενικά, μόνο μια επιτροπή θα απαιτήσει ένα «σπίτι που οργανώνεται» ή τα πιό μακροχρόνια καλώδια που συνδέουν με τον επεξεργαστή και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Άλλες επιτροπές στην επίδειξη θα συνδεθούν ο ένας στον άλλο.

Ο δεύτερος τύπος θα είναι το καλώδιο σημάτων ή στοιχείων. Αυτό θα είναι ένα καλώδιο CAT5/6 ethernet. Προκειμένου να υπάρξει η οδηγημένη επίδειξη τοίχων σας σωστά, τα καλώδια σημάτων θα πρέπει να διαταχτούν σωστά. Η διαταγή καθορίζεται από τον επεξεργαστή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΙΑ ΟΔΗΓΗΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ;  0

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

Ο επεξεργαστής παίρνει το σήμα από τη συσκευή παραγωγής σας (συνήθως μέσω HDMI) και το σχηματοποιεί για τον τοίχο των οδηγήσεων. Κάθε εμπορικό σήμα επεξεργαστών έχει τις επιλογές ρύθμισης χρώματός του, αλλά όλες καθορίζουν πώς να πάρουν το βίντεό σας επάνω στις επιτροπές στη σωστή διαταγή για μια κατάλληλη επίδειξη. Ο επεξεργαστής ταΐζει τη λαμβάνουσα κάρτα της επιτροπής των οδηγήσεων. Η λαμβάνουσα κάρτα πρέπει να είναι το ίδια εμπορικό σήμα και το σχήμα με τον επεξεργαστή.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ

Οι επεξεργαστές NovaStar είναι μεγάλη αξία για τα χρήματα, ειδικά εάν προγραμματίζετε στους τοίχους των οδηγήσεων οργάνωσης στις σταθερές θέσεις και προγραμματίζετε να τους ρυθμίσετε σπάνια. Οι εκκλησίες, οι αίθουσες συνεδριάσεων και οι υπαίθριες εφαρμογές συστημάτων σηματοδότησης θα ωφεληθούν από την επεξεργασία NovaStar.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς να προγραμματίσουμε έναν τοίχο επίδειξης των οδηγήσεων, παρακαλώ να μας έρθουμε σε επαφή με και μπορούμε να βοηθήσουμε. Την ομάδα WeiYe ριζοβολούν στην ολοκλήρωση AV. Έχουμε σχεδιάσει τις επιτροπές των οδηγήσεων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας που έχουν συνεργαστεί με μας κατά τη διάρκεια των ετών. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!